Načini plaćanja


Pouzećem – Plaćanje pouzećem najjednostavnija je vrsta plaćanja, a odvija se tako da platite Vašu narudžbu u gotovini dostavljaču pri preuzimanju pošiljke. Točan ukupan iznos koji plaćate dostavljaču naveden je u potvrdnom emailu Vaše narudžbe.


Plaćanje uplatom na račun – Plaćanje uplatom na račun se može, po ponudi iz elektronskog formulara, odviti na sljedeće načine:
1. Uplatom u pošti, banci ili FINI 2. Internet bankarstvom
Nakon zaprimljene uplate vašu pošiljku šaljemo na adresu navedenu u narudžbi.


Način dostave


Proizvode šaljemo na Vaš kućni prag na području cijele Republike Hrvatske kurirskom službom Overseas Express. Pošiljku šaljemo u roku od jednog do dva radna dana, sa vremenom dostave unutar jednog do dva radna dana od trenutka otpreme, ovisno o voznom redu dostavne službe. U iznimnim situacijama slanje može biti odgođeno za nekoliko dana, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem e-maila ili telefona. Uz Vašu narudžbu također ćemo Vam poslati i brojčani kod za praćenje Vaše pošiljke (Tracking) putem web aplikacije Overseas Express-a.


Cijene dostave


Standardni troškovi dostave iznose 30,00 kn po pošiljci za Republiku Hrvatsku, dok je za narudžbe u vrijednosti iznad 300,00 kn poštarina besplatna.
Cijena dostave za EU – po cijeniku kurirske kuće Overseas.

©2021 O.P.G. Kovačić Kristina - Sva prava pridržana

Search